Navarro Grup

A Navarro Grup, el nostre compromís és el teu èxit. Amb un equip apassionat i més de 50 anys d’experiència, treballem per impulsar la teva empresa cap a un futur pròsper.

Sobre nosaltres

QUÈ OFERIM?

Som un grup de professionals amb una gran experiència en l’assessorament de gestió laboral, fiscal i comptable. Posem al teu abast tots els mitjans humans i tecnològics, qualitat, compromís, fiabilitat i eficàcia.

Navarro Grup és una Assessoria Empresarial, amb més de 50 anys d’experiència en aquest sector, és l’assessoria integral que us pot ajudar perquè la vostra empresa o negoci creixi i millori cada dia, ens adaptem i us oferim un tracte proper, personal i directe. Sempre amb la garantia d’un servei professional, seriós i una atenció personalitzada.

Ens adaptem a les necessitats de cada client, busquem sempre la solució que s’adapti millor per al desenvolupament de la seva activitat. T’aconsellarem i resoldrem tots els dubtes que se’t plantegin.

Evolucionem al ritme de la tecnologia, mantenim el tracte de proximitat i ens unim a tots els avenços de l’era digital. La confiança dipositada al llarg dels anys dels nostres clients ens motiva a oferir cada dia el millor servei.

Treball en equip

Tenim una filosofia de treball en equip amb valors i objectius comuns per oferir al client un servei precís i la solució òptima a cada problema.

Atenció personalitzada

Tractem tots els clients amb la màxima atenció i proporcionem un servei personalitzat i
proper. Implicació i relació de confiança.

Diligència

Resolem totes les qüestions amb la màxima rapidesa i eficàcia, sempre intentem anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients per oferir una resposta efectiva.

Solucions a mida

Adaptem els nostres serveis a les necessitats específiques de cada client.

Formació constant

El nostre principal actiu és el nostre equip humà, tots professionals en constant formació per poder continuar oferint un servei de màxima qualitat a tots els nostres clients.

Tecnologia

Sempre al dia de la darrera tecnologia per optimitzar i agilitzar els nostres serveis, comptem amb les millors eines per gestionar el teu negoci.

Ètica professional

Sempre proporcionem la màxima informació al nostre client perquè estigui al corrent de totes les seves obligacions a nivell legal i normatiu.

Navarro Grup

ASSESSORIA INTEGRAL
TOTS ELS ÀMBITS

Les teves gestions en bones mans, la nostra clau és un equip
humà compromès, sempre al teu servei i disposat a
ajudar-te.

Gestió en tots els àmbits, laboral, fiscal i comptable.
Administració de finques i tramitació i gestió d’assegurances amb
les millors companyies.
Navarro Grup ofereix també assistència jurídica i compta amb
col·laboradors experimentats que col·laboren amb nosaltres,
advocats, procuradors i auditors.

Experts

Anys d'experiència

Clients Satisfets

Confiança

Per què escollir-nos?

En el món empresarial competitiu, l’elecció d’un soci de confiança per a l’assessoria del teu negoci és una decisió crucial. A Navarro Grup, entenem aquesta importància i us oferim raons sòlides per triar-nos com el vostre soci estratègic en assessoria empresarial.

Amb més de 50 anys al sector, la nostra experiència és inavaluable. Hem enfrontat una àmplia gamma de reptes i hem evolucionat al ritme de la tecnologia i les regulacions canviants.

Oferim una completa cartera de serveis, des de gestió laboral i fiscal fins a assessorament legal i comptable. Això vol dir que pots satisfer totes les teves necessitats empresarials en un sol lloc.

A Navarro Grup creiem en l’atenció personalitzada. Tractem cada client de manera única, adaptant els nostres serveis a les teves necessitats específiques i brindant un enfocament proper i professional.

Experiència Sòlida

Assessoria Integral

Atenció Personalitzada

Professionals Compromesos

Ètica Professional

Resultats Comprovats

Compromís amb el teu èxit

Adaptabilitat i Flexibilitat