ASSESSORIA I GESTIÓ FISCAL

El nostre departament d’Assessoria Fiscal compta amb un ampli equip, multidisciplinari, experimentat i jove alhora.

EQUIP FISCAL

Comptem amb un ampli equip, multidisciplinari, amb experiència i jove alhora:

Eduardo Navarro: Fundador de l’empresa, Professor Mercantil, Auditor de Comptes.

Manolo Moyano: Soci. Consultoria estratègica i operacions.

Ramon Banyeres: Responsable del Departament Comptable. Llicenciat en A.D.E. i diplomat en Ciències Empresarials.

Montse Rispa: Llicenciada en Economia de l’Empresa.

Neus Molins: Especialista EOS, Mòduls i Renda.

Susana Escofet: Especialista en No Residents i E.D., Transmissions Patrimonials.

Isaac Barral: Gestions No residents.

ÀREES FISCALS

Revisió d'exercicis anteriors.

IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

Impost de societats.

Impost sobre la renda.

Impost sobre el patrimoni.

Impost d'activitats econòmiques.

Impost de transmissions patrimonials.

Impost de Successions i Donacions.

Estudi i planificació de la situació fiscal de l'empresa.

Inspecció de l'Agència Tributària, recursos i reclamacions.

Tramitació d'herències, successions i donacions.

Assessorament fiscal internacional.

Assessoria i Gestió Fiscal amb Navarro Grup: Maximitzant el valor fiscal

A Navarro Grup , entenem que una gestió fiscal eficient és crucial per a l’èxit financer de la seva empresa. Amb més de 50 anys d’experiència en l’àmbit d’assessoria i gestió fiscal, el nostre objectiu és minimitzar-ne la càrrega fiscal mentre maximitzem el valor fiscal.

Som especialistes en àrees fiscals que abasten des de l’IVA (impost sobre el valor afegit) fins a l’impost de successions i donacions, passant per l’impost d’activitats econòmiques i l’impost de transmissions patrimonials. La nostra missió és que aprofitis al màxim les oportunitats fiscals per tal de mantenir la teva empresa en una posició financerament sòlida.

Beneficis de la nostra Gestió Fiscal

En triar Navarro Grup, pots estar segur que estàs triant un assessorament fiscal internacional d´alta qualitat. Els nostres experts en fiscalitat revisaran exhaustivament els exercicis anteriors de la teva empresa per identificar i corregir possibles problemes. Alhora, elaborarem una estratègia de planificació fiscal sòlida i personalitzada que s’ajusti al negoci.

Som aquí per defensar-te davant d’una inspecció de l’Agència Tributària i per complir tots els recursos i reclamacions necessaris. A més, assumim la responsabilitat de tramitar herències, successions i donacions per alliberar-te d’aquest complicat procés i consumidor de temps.

A Navarro Grup, creiem que la transparència i la comunicació són la clau per a una bona relació amb els nostres clients. Per això, hem preparat aquest conjunt de preguntes i respostes freqüents per proporcionar-te una major entesa del que oferim.

Preguntes freqüents sobre assessories fiscals

Què inclou el servei d'Assessoria i Gestió Fiscal de Navarro Grup?

El nostre servei inclou la revisió d’exercicis anteriors, la gestió i l’assessorament sobre tots els impostos relacionats amb el teu negoci, la defensa davant de la inspecció de l’Agència Tributària i la tramitació d’herències, successions i donacions.

Com pot Navarro Grup minimitzar la meva càrrega fiscal?

Gràcies al nostre equip experimentat ia les nostres estratègies de planificació fiscal personalitzades, identifiquem oportunitats d’estalvi fiscal i ajudem a maximitzar el teu valor fiscal.

Què és l'IVA i per què és important pel meu negoci?

L’IVA és l’impost sobre el valor afegit. És un impost que afecta totes les transaccions i que, si es gestiona correctament, pot resultar en estalvis significatius per a la teva empresa.

Quina és la importància de l'impost de societats?

L’impost de societats és un impost que s’aplica als beneficis de les societats i altres entitats jurídiques. A Navarro Grup, treballem per assegurar-nos que la teva empresa compleixi amb aquest impost de manera eficient.

Qui ha de pagar l'impost d'activitats econòmiques?

L’impost d’activitats econòmiques es paga per fer una activitat econòmica a Espanya. El nostre equip t’ajudarà a entendre les teves obligacions en relació a aquest impost.

Quin és el paper de Navarro Grup a la gestió de l'Impost de Transmissions Patrimonials?

Ens ocupem de tots els aspectes d’aquest impost perquè no t’hagis de preocupar de res. Això inclou la tramitació dels pagaments i la presentació de les declaracions.

Com gestiona Navarro Grup la planificació de la situació fiscal de la meva empresa?

Realitzem un estudi detallat de la teva empresa per entendre com funciona i quins són els teus objectius. Després utilitzem aquesta informació per elaborar un pla fiscal que s’adapti a les teves necessitats i t’ajudi a assolir els teus objectius.

Aprofita l’experiència i el compromís de Navarro Grup per guiar i optimitzar la teva gestió fiscal. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix i junts treballarem cap a un futur pròsper.