ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Potencia el teu èxit empresarial amb el nostre expert assessorament estratègic i personalitzat.

EQUIP D’ASSESSORIA EMPRESARIAL

Manolo Moyano: Soci. Consultoria estratègica i operacions.

Montse Rispa: Llicenciada en Economia de l’Empresa.

Laura Fortó: Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses.

ÀREES D’ASSESSORAMENT

Definició i plans estratègics per assolir objectius.

Seguiment, gestió i control de projectes.

Consultoria estratègica en processos de reestructuració o expansió de negocis.

Organització empresarial.

Assessorament inicial per a emprenedors.

Creació de noves empreses.

Protecció de dades.

Serveis de consultoria per a empreses, pimes i autònoms.

Assessorament Empresarial a Navarro Grup: El teu Aliat Estratègic

A Navarro Grup creiem que l’èxit del teu negoci és el nostre èxit. Amb el suport del nostre equip expert, que aporta més de cinc dècades de coneixement i passió, el nostre servei d’Assessorament Empresarial està dissenyat per portar la teva empresa a nous horitzons.

Ens centrem en plans estratègics a mida, oferint un seguiment personalitzat per a cada projecte, i brindem orientació vital en moments de reestructuració o creixement. Des d’emprenedors nats fins a empreses consolidades, el nostre assessorament està ajustat per impulsar i protegir tots els aspectes del teu negoci.

Serveis Integrals de Consultoria per a una Eficiència Excel·lent

A cada etapa, des de l’organització empresarial fins a la protecció de dades, el nostre equip és a la teva disposició. Oferim consultoria estratègica que no sols identifica les teves necessitats, sinó que també implementa solucions efectives.

La creació de noves empreses és un altre camp on la nostra assessoria pot ser la diferència entre un bon inici i un llançament extraordinari. I per a aquells que busquen redissenyar el seu model de negoci, el nostre enfocament a polítiques d’expansió i reestructuració poden aportar la claredat i la direcció necessàries per a una transformació exitosa.

Preguntes freqüents sobre assessorament empresarial

Quin tipus d'empreses es beneficien de l'assessorament empresarial de Navarro Grup?

Totes les entitats, des d’emprenedors individuals fins a PIMEs i autònoms,podeu aprofitar els nostres serveis d’assessorament per prendre decisions informades i estratègiques. Independentment de la mida o sector, oferim un valor afegit significatiu a través de la nostra expertesa.

Com em pot ajudar Navarro Grup a definir la meva estratègia empresarial?

Entendrem els teus objectius i et guiarem en el desenvolupament d’una estratègia empresarial adaptada a les teves necessitats. Amb el nostre suport, podràs establir i assolir objectius clars a través d’un pla individualitzat dissenyat per al teu èxit.

En què consisteix el seguiment i la gestió de projectes de Navarro Grup?

El nostre enfocament en seguiment i gestió de projectes implica una supervisió continuada i anàlisi de rendiments per garantir la millora contínua i la correcta execució de les estratègies planificades.

Oferiu assessorament per a l'expansió o la reestructuració de negocis?

Sí, oferim consultoria estratègica per a companyies en processos d’expansió o reestructuració. El nostre coneixement i eines poden ser crucials per dur a terme aquests canvis amb èxit i assegurar un creixement sostenible.

Em podeu assessorar com a emprenedor durant la fase de creació de la meva empresa?

Definitivament. El nostre servei d’assessoria inicial està especialment dissenyada per a emprenedors que es troben als seus primers passos, assegurant una base sòlida per a la creació d’empreses rentables.

Com protegiu la informació i les dades de la meva empresa?

La protecció de dades és primordial a la nostra consultoria. Ens assegurem que la teva informació estigui segura i que totes les pràctiques s’alinein amb la normativa vigent, garantint la tranquil·litat que necessites per centrar-te en fer créixer el teu negoci.

Quin és l'avantatge de treballar amb Navarro Grup pel meu servei de consultoria?

Amb més de 50 anys d’experiència, som líders en serveis d’assessoria que porta resultats tangibles. La nostra finalitat és oferir solucions personalitzades i estratègies avantguardistes per al desenvolupament integral de la teva empresa.