GESTIÓ D'ASSEGURANCES

Gestionem per tu les assegurances més adequades per a cada cas

EQUIP D’ASSEGURANCES

Comptem amb Companyies de gran solvència i prestigi al món assegurador.

Manolo Moyano: Soci. Responsable del Departament d’Assegurances. Agent d’Assegurances.

Judit Solans: Agent d’Assegurances.

Marta Jordana: Tècnica en Assegurances.

ASSEGURANCES

Gestionem per a tu les assegurances més interessants per a cada cas:

Vehicles.

Llar.

Comunitats.

Indústries

Tallers i comerços.

Hostaleria.

Agricultura.

Animals de companyia.

Plans de Pensions i Estalvi.

Serveis de Gestió d’Assegurances a Navarro Grup: Protecció Integral per al teu futur

A Navarro Grup comprenem que la seguretat i la protecció són fonamentals per a l’èxit i la tranquil·litat, tant personal com professional. Per això, amb el nostre servei de Gestió d’Assegurances, oferim una gamma completa de serveis d’assegurances dissenyats per cobrir cada aspecte de la teva vida i el teu negoci. Amb més de 50 anys d’experiència al sector i un equip de professionals apassionats, ens dediquem a trobar la pòlissa perfecta per a cada necessitat específica.

Des d’assegurar el teu vehicle fins a protegir la teva llar, passant per les cobertures necessàries per a comunitats i empreses de diferents sectors com la indústria, tallers, comerços i hostaleria, el nostre objectiu és proporcionar-te solucions personalitzades. També t’oferim la nostra experiència en assegurances especialitzades com les orientades al sector agrícola, la protecció dels teus animals de companyia i la planificació futura a través de plans de pensions i estalvi.

Assegurances Personalitzades per a Cada Aspecte de la teva vida

Cada client de Navarro Grup és únic, i per això el nostre enfocament a la gestió d’assegurances és profundament personalitzat. Analitzem amb cura les teves necessitats per oferir-te una cobertura que no només s’ajusti als teus requeriments, sinó que també ofereixi el millor valor possible. Ens sentim orgullosos de gestionar les assegurances més interessants per a cada cas, assegurant que, ja siguis un particular o un empresari, tinguis la cobertura més adequada per a tu.

Preguntes freqüents sobre assegurances

Quins assegurances ofereix Navarro Grup?

Oferim assegurances per a vehicles, llar, comunitats, indústries, tallers, comerços, hostaleria, agricultura, animals de companyia i plans de pensions i estalvi.

Per què escollir Navarro Grup per a les meves assegurances?

Seleccionar Navarro Grup com a proveïdor d’assegurances significa optar per més de mig segle d’experiència, un servei personalitzat i un equip compromès amb impulsar la teva tranquil·litat i èxit.

Com personalitzem les assegurances per a cada client?

Analitzem en profunditat les teves necessitats i utilitzem la nostra experiència per oferir-te una pòlissa que s’adapti perfectament a les teves circumstàncies individuals i a les del teu negoci.

Navarro Grup assessora en l'elecció d'assegurances?

Sí, proporcionem un assessorament detallat per garantir que els nostres clients comprenguin totes les opcions disponibles i puguin prendre una decisió informada.

Quines cobertures estan incloses a les assegurances de vehicles?

Les cobertures van des de danys propis fins a responsabilitat civil, incloent-hi també assistència a la carretera, entre altres aspectes segons la pòlissa escollida.

Com puc obtenir més informació o pressupost d'assegurances?

Pots contactar-nos a través del nostre lloc web o per telèfon per concertar una cita. El nostre equip d’experts està preparat per ajudar-te a trobar la cobertura ideal per a les teves necessitats i proporcionar-te un pressupost detallat.