ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Col·legiats al Col·legi d’administradors de finques de Barcelona-Lleida

EQUIP D’ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Al Departament d’Administració de Finques, els atendran:

 

Manuel Moyano: Administrador de Finques Col·legiat.

Marta Jordana: Responsable del Departament dAdministració de Finques.

Judith Solans: Àrea Administració de Finques.

Montserrat Dumenjó: Responsable de l’oficina de Puigcerdà.

ÀREES D’ADMINISTRACIÓ DE FINQUES

Comunitats de propietaris: Constitució de la Comunitat i legalització.

Contractes d'arrendament de locals, habitatges, pàrquings i finques rústiques.

Arrendaments de Béns Rústics i Urbans.

Lloguers i venda de pisos, locals comercials i pàrquings.

Altes i baixes al cens cadastral.

Consultes i inscripcions al Registre de la Propietat.

Col·legiats al Col·legi d’administradors de finques de Barcelona-Lleida

Administració de Finques amb Navarro Grup: El teu Aliat Estratègic

A Navarro Grup entenem que una gestió eficaç de les propietats és el motor que impulsa l’èxit de la teva inversió immobiliària. Amb més de 5 dècades al negoci, el nostre servei d’Administració de Finques s’ha convertit en una pedra angular per a propietaris i comunitats que busquen tranquil·litat i rendibilitat en la gestió dels seus actius.

El Compromís de Navarro Grup: Un Futur Pròsper per a la teva Comunitat

El nostre enfocament personalitzat ens permet adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client, garantint així una administració eficient i proactiva. El nostre servei d’administració de finques inclou tots els aspectes necessaris per a una gestió integral i d’alta qualitat:

  • Constitució i Legalització de Comunitats de Propietaris: Ens encarreguem de tota la burocràcia perquè la teva comunitat funcioni amb total legitimitat i eficiència.

  • Contractes d’arrendament: Dissenyem i gestionem contractes d’arrendament adaptats a les necessitats específiques de cada propietat, ja sigui per a locals comercials, habitatges, pàrquings o finques rústiques.

  • Gestió d’Arrendaments de Béns: Ens ocupem tant de propietats urbanes com rústiques, assegurant una administració i rendibilitat òptimes.

  • Comercialització de Propietats: Facilitem la venda i el lloguer de pisos, locals comercials i places d’aparcament.

  • Gestió Cadastral: Ens encarreguem de les altes, baixes i qualsevol altra gestió necessària davant del cens cadastral.

  • Registre de la Propietat: Assessorem i realitzem totes les consultes i inscripcions necessàries.

Preguntes freqüents sobre administració fiscal

Quins són els avantatges de treballar amb Navarro Grup a l'Administració de Finques?

Navarro Grup destaca per la seva experiència i coneixement, oferint tranquil·litat als propietaris mitjançant una gestió transparent i professional. Oferim assessoria legal i financera completa, així com una comunicació constant per assegurar que estiguis informat/da sobre l’estat de la teva propietat en tot moment.

Com pot Navarro Grup ajudar-me en la constitució de la meva Comunitat de Propietaris?

Els nostres experts et guiaran a través de tot el procés de constitució de la Comunitat, incloent la redacció dels estatuts, la celebració de la primera junta de propietaris i la inscripció en el Registre de la Propietat.

Quins tipus de contractes d'arrendament gestionem i com s'asseguren que siguin justos i beneficiosos?

Els contractes que gestionem estan personalitzats per a cada situació específica, ja sigui per a habitatges, locals comercials, pàrquings o finques rústiques. Ens assegurem que compleixin la normativa vigent i que protegeixin els drets tant d’arrendadors com d’arrendataris.

Com es gestiona la gestió cadastral amb Navarro Grup?

Realitzem tots els tràmits necessaris davant del cadastre, incloent-hi altes, baixes i actualitzacions perquè la informació cadastral de les teves propietats sempre estigui al dia i correcta.

Navarro Grup ofereix serveis de comercialització de propietats?

Sí, comptem amb un equip especialitzat no només en administració sinó també en venda i lloguer de propietats, emprant estratègies de màrqueting efectives per maximitzar la visibilitat i atractiu dels teus béns immobles.

Quina assistència oferim en relació amb el Registre de la Propietat?

Ens ocupem de totes les consultes i inscripcions necessàries al Registre de la Propietat, garantint que tots els aspectes legals i burocràtics es gestionin amb la màxima diligència i precisió.

Navarro Grup es pot encarregar de la gestió completa d'una finca?

Totalment. Oferim serveis complets de gestió de finques que inclouen manteniment, gestions financeres, atendre assumptes legals i mantenir una comunicació fluida amb els propietaris.

Optimitzar l’Administració de Finques és clau per garantir el funcionament correcte i la rendibilitat de les teves propietats, i a Navarro Grup et brindem la seguretat d’estar recolzat per un equip apassionat i amb àmplia experiència.